• Head

Team

N.R. Knegt D.C.

N.R. Knegt D.C.

Chiropractor

Rob Knegt is na zijn afstuderen in 1986 aan het Anglo-European College of Chiropractic in Engeland gestart met de praktijk Chiropractie Hilversum. Na 35 jaar als chiropractor gewerkt te hebben is hij per 1 mei 2021 met pensioen gegaan en heeft hij de praktijk overgedragen aan Nicoline Lambers. Voorlopig blijft hij nog wel betrokken bij de praktijkvoering.

Klik hier om zijn afscheidsbrief te lezen.
N.M. Lambers BSc, MSc, D.C.

N.M. Lambers BSc, MSc, D.C.

Chiropractor

Nicoline Lambers is de opvolgster van Rob Knegt die in mei 2021 met pensioen is gegaan. Zij heeft na haar afstuderen als chiropractor in 1991 aan het Anglo-European College of Chiropractic in Engeland ruim 20 jaar een chiropractiepraktijk gehad in Den Bosch. Van 2015 tot en met 2020 heeft zij gewerkt als universitair docent op het AECC University College in Engeland. Na een hele mooie en leerzame periode als docent geniet zij sinds 2020 weer van het meedenken met en het behandelen van patiënten met uiteenlopende klachten. Zij is aanwezig op de praktijk van maandag tot en met donderdag.
N.C. Floor MSc, D.C.

N.C. Floor MSc, D.C.

Chiropractor

Nienke Floor is in 2000 afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic in Engeland en is daarna bij Chiropractie Hilversum aan de slag gegaan. Op een natuurlijke manier het lichaam weer in balans brengen en mensen weer optimaal laten functioneren is een belangrijk aspect voor Nienke. Zij heeft zich in de loop der jaren toegelegd op lichte specifieke druktechnieken om de neurologische balans te herstellen. Binnen de chiropractie specialiseert zij zich in het behandelen van baby’s en kinderen en klachten rondom de zwangerschap. Haar werkdagen zijn maandagochtend (om de week), dinsdagochtend, donderdag en vrijdag.
J. Boersma BSc (fysio), MChiro, D.C.

J. Boersma BSc (fysio), MChiro, D.C.

Chiropractor

Jan Boersma koos in eerste instantie voor de opleiding fysiotherapie en werkte twee jaar als fysiotherapeut in een praktijk in Utrecht. Al snel kwam hij tot de conclusie dat hij zich verder wilde verdiepen en besloot daarom de Master Chiropractie te gaan volgen aan de University of South Wales. Direct na zijn afstuderen in 2020 is hij begonnen bij Chiropractie Hilversum, waar hij met veel enthousiasme werkt. Hij is op dinsdag en vrijdag in de praktijk aanwezig en kijkt er naar uit ook u te kunnen ondersteunen in uw herstel.
M. Kuijsten BSc (fysio), MChiro, D.C.

M. Kuijsten BSc (fysio), MChiro, D.C.

Chiropractor

Michelle Kuijsten begon haar carrière als fysiotherapeut. Na een aantal jaren gewerkt te hebben wilde zij zich graag verder ontwikkelen en koos voor de Master Chiropractie aan het AECC University College in Engeland. Na haar afstuderen in 2019 heeft zij twee jaar als chiropractor in de regio Rotterdam gewerkt. In 2021 is zij haar eigen praktijk gestart in Drunen. Omdat zij het plezierig en leerzaam vindt om daarnaast ook in een groepspraktijk te werken, is zij het team van Chiropractie Hilversum komen versterken. Zij is aanwezig op maandagmiddag en dinsdag om samen met u te werken aan uw herstel.
José Kessler

José Kessler

Assistent

Joukje de Rue

Joukje de Rue

Assistent

Marja Ides

Marja Ides

AssistentKerkelandenlaan 3-L | 1216 RN Hilversum | 035 6244633 | info@chiropractiehilversum.nl

035 6244633