• Head

Team

N.R. Knegt D.C.

N.R. Knegt D.C.

Chiropractor

Rob Knegt is na zijn afstuderen in 1986 aan het Anglo-European College of Chiropractic in Engeland gestart met de praktijk Chiropractie Hilversum. Na 35 jaar als chiropractor gewerkt te hebben is hij per 1 mei 2021 met pensioen gegaan en heeft hij de praktijk overgedragen aan Nicoline Lambers. Voorlopig blijft hij nog wel betrokken bij de praktijkvoering.

Klik hier om zijn afscheidsbrief te lezen.
N.M. Lambers BSc, MSc, D.C.

N.M. Lambers BSc, MSc, D.C.

Chiropractor

Nicoline Lambers is de opvolgster van Rob Knegt die in mei 2021 met pensioen is gegaan. Zij heeft na haar afstuderen als chiropractor in 1991 aan het Anglo-European College of Chiropractic in Engeland ruim 20 jaar een chiropractiepraktijk gehad in Den Bosch. Van 2015 tot en met 2020 heeft zij gewerkt als universitair docent op het AECC University College in Engeland. Na een hele mooie en leerzame periode als docent geniet zij sinds 2020 weer van het meedenken met en het behandelen van patiënten met uiteenlopende klachten. Zij is aanwezig op de praktijk van maandag tot en met donderdag.
N.C. Floor MSc, D.C.

N.C. Floor MSc, D.C.

Chiropractor

Nienke Floor is in 2000 afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic in Engeland en is daarna bij Chiropractie Hilversum aan de slag gegaan. Op een natuurlijke manier het lichaam weer in balans brengen en mensen weer optimaal laten functioneren is een belangrijk aspect voor Nienke. Zij heeft zich in de loop der jaren toegelegd op lichte specifieke druktechnieken om de neurologische balans te herstellen. Binnen de chiropractie specialiseert zij zich in het behandelen van baby’s en kinderen en klachten rondom de zwangerschap. Haar werkdagen zijn maandagochtend (om de week), dinsdagochtend, donderdag en vrijdag.
J. Boersma BSc (fysio), MChiro, D.C.

J. Boersma BSc (fysio), MChiro, D.C.

Chiropractor

Jan Boersma koos in eerste instantie voor de opleiding fysiotherapie en werkte twee jaar als fysiotherapeut in een praktijk in Utrecht. Al snel kwam hij tot de conclusie dat hij zich verder wilde verdiepen en besloot daarom de Master Chiropractie te gaan volgen aan de University of South Wales. Direct na zijn afstuderen in 2020 is hij begonnen bij Chiropractie Hilversum, waar hij met veel enthousiasme werkt. Hij is op dinsdag en vrijdag in de praktijk aanwezig en kijkt er naar uit ook u te kunnen ondersteunen in uw herstel.
W. de Ruijter  BSc (fysio), MChiro, D.C.

W. de Ruijter BSc (fysio), MChiro, D.C.

Chiropractor

Wouter de Ruijter kwam vanwege een sportblessure tijdens zijn studie fysiotherapie zelf als patiënt terecht bij Chiropractie Hilversum. Hij ondervond snel hoe effectief chiropractie kan zijn. Nadat hij zijn studie had afgerond werkte hij een periode als fysiotherapeut. De behoefte om zich verder te ontwikkelen en te specialiseren deed hem echter besluiten om de universitaire Master Chiropractie te gaan doen aan het AECC University College in Engeland, waar hij in 2018 afstudeerde. Na het behalen van zijn diploma heeft hij veel ervaring opgedaan in een grote chiropractie praktijk in Utrecht. Met deze ervaring keert Wouter, die is opgegroeid in Hilversum, nu terug naar de plek waar zijn interesse voor chiropractie was gewekt. Samen met u het maximale eruit te halen, dat is zijn drijfveer! Wouter staat op alle weekdagen met uitzondering van donderdagen voor u klaar.
Joukje de Rue

Joukje de Rue

Praktijkassistent

Marja Ides

Marja Ides

Praktijkassistent

Caroline Boswijk

Caroline Boswijk

PraktijkassistentKerkelandenlaan 3-L | 1216 RN Hilversum | 035 6244633 | info@chiropractiehilversum.nl

035 6244633