• Head

Team

N.R. KNEGT D.C.

N.R. KNEGT D.C.

Chiropractor

Rob Knegt is in en rond het Gooi opgegroeid. Hij heeft Chiropractie in Engeland gestudeerd waar hij in 1986 de titel Doctor of Chiropractic behaalde. Ondanks het internationale diploma toch weer in Nederland teruggekeerd. Na een tijdje voor een collega gewerkt te hebben, in 1986 te Hilversum zijn eigen praktijk gestart.
N.C. FLOOR MSc, D.C.

N.C. FLOOR MSc, D.C.

Chiropractor

Nienke Floor is in 2000 afgestudeerd aan het AECC in Engeland en is daarna Chiropractie Hilversum komen versterken. Binnen de chiropractie specialiseert zij zich in het behandelen van baby’s en kinderen en in de klinisch-neurologische kant van de chiropractie.
N.M. LAMBERS BSc, MSc, CertMEd, D.C.

N.M. LAMBERS BSc, MSc, CertMEd, D.C.

Chiropractor

Nicoline Lambers heeft in Utrecht op de middelbare school gezeten en heeft na haar afstuderen als chiropractor in 1991 aan het AECC in Engeland ruim 20 jaar een praktijk gehad in Den Bosch. Ter voorbereiding op een carrière in het chiropractisch onderwijs heeft zij een universitaire Master afgerond en een lesbevoegdheid voor het medisch onderwijs behaald. Van 2015 tot en met juni 2020 heeft zij gewerkt als universitair docent op het AECC University College in Engeland, waar zij de vakken Gezondheidspromotie en Klinisch Redeneren leidde. Daarnaast begeleidde zij ook laatstejaarsstudenten in de universiteitskliniek bij het managen van hun patiënten. Vanwege het Brexit besluit hebben zij en haar partner besloten naar Nederland terug te keren. Nicoline is vanaf 1 augustus werkzaam bij Chiropractie Hilversum.

J. BOERSMA BSc (Fysio), MChiro, D.C.

J. BOERSMA BSc (Fysio), MChiro, D.C.

Chiropractor

Jan Boersma woonachtig in Utrecht is opgegroeid in Woudenberg. Hij studeerde Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en werkte na zijn afstuderen twee jaar in een praktijk in Utrecht Leidsche Rijn. Al snel kwam hij tot de conclusie dat hij zich verder wilde verdiepen en specialiseren en besloot daarom de geïntegreerde master Chiropractie te gaan volgen aan de University of South Wales in Cardiff in Wales alwaar hij in 2020 afstudeerde. Samen met het team Chiropractie Hilversum werkt hij nu met veel enthousiasme aan het herstel van menig patiënt en kijkt er naar uit ook u hierin te kunnen ondersteunen.

Linda de Zoete

Assistent

José Kessler

José Kessler

Assistent

Joukje de Rue

Joukje de Rue

Assistent

Marja Ides

Marja Ides

Assistent

Kerkelandenlaan 3-L | 1216 RN Hilversum | 035 6244633 | info@chiropractiehilversum.nl

035 6244633