• Head

Team

N.R. Knegt D.C.

N.R. Knegt D.C.

Chiropractor

Rob Knegt is in en rond het Gooi opgegroeid. Hij heeft Chiropractie in Engeland gestudeerd waar hij in 1986 de titel Doctor of Chiropractic behaalde. Ondanks het internationale diploma toch weer in Nederland teruggekeerd. Na een tijdje voor een collega gewerkt te hebben, in 1986 te Hilversum zijn eigen praktijk gestart.
N.C. Floor MSc D.C.

N.C. Floor MSc D.C.

Chiropractor

Nienke Floor werkt sinds 2000 als chiropractor in de praktijk Chiropractie Hilversum. Binnen de chiropractie specialiseert zij zich in het behandelen van baby’s en kinderen en in de klinisch-neurologische kant van de chiropractie.
P.A. Fuller D.C.

P.A. Fuller D.C.

Chiropractor

Pia Alexa Fuller is geregistreerd Chiropractor in Nederland en Zuid-Afrika. Zij is lid van beroepsvereniging Dutch Chiropractic Federation (DCF) en heeft haar opleiding genoten op de Durban University of Technology in Zuid-Afrika. Ze voltooide haar “Master of Chiropractic” titel door onderzoek te doen naar het effect van Chiropractische zorg bij wielrenners en hun prestaties. Ook is zij opgeleid in het toepassen van Shock-wave therapie, Kinesio-taping en Cryo-therapie. Maar Chiropractie blijft haar grote passie
N.M. LAMBERS BSc, DC, MSc APP (Clinical Sciences), PGCert MedEd Chiropractor

N.M. LAMBERS BSc, DC, MSc APP (Clinical Sciences), PGCert MedEd Chiropractor

Chiropractor

Nicoline Lambers heeft in Utrecht op de middelbare school gezeten en heeft na haar afstuderen als chiropractor in 1991 aan het AECC in Engeland ruim 20 jaar een praktijk gehad in Den Bosch. Ter voorbereiding op een carrière in het chiropractisch onderwijs heeft zij een universitaire Master afgerond en een lesbevoegdheid voor het medisch onderwijs behaald. Van 2015 tot en met juni 2020 heeft zij gewerkt als universitair docent op het AECC University College in Engeland, waar zij de vakken Gezondheidspromotie en Klinisch Redeneren leidde. Daarnaast begeleidde zij ook laatstejaarsstudenten in de universiteitskliniek bij het managen van hun patiënten. Vanwege het Brexit besluit hebben zij en haar partner besloten naar Nederland terug te keren. Nicoline is vanaf 1 augustus werkzaam bij Chiropractie Hilversum.

J. Boersma

J. Boersma

Chiropractor

Jan Boersma is woonachtig in Utrecht en is opgegroeid in Woudenberg. Hij studeerde Fysiotherapie en werkte na zijn afstuderen 2 jaar in Utrecht. Daarna besloot hij Chiropractie te gaan studeren aan de Universiteit of South Wales in Cardiff, waar hij in 2020 afstudeerde.

Linda de Zoete

Linda de Zoete

Assistent

José Kessler

José Kessler

Assistent

Joukje de Rue

Joukje de Rue

Assistent

Marja Ides

Marja Ides

Assistent

Kerkelandenlaan 3-L | 1216 RN Hilversum | 035 6244633 | info@chiropractiehilversum.nl

035 6244633